Milyen nyelvoktatás lesz a Nyelvguru Nyelviskola termeiben mostanában?

 

Október 7.
Orosz középhaladó nyelvtanfolyam (B1+)

Október 13.
Orosz kezdő nyelvtanfolyam (A1)

Október...
Angol újrakezdő nyelvtanfolyam (Elementary A2)

 

 

Még több tanfolyam >>


Nyelvguru Nyelviskola Szeged qr code
Nyelvguru Nyelviskola Szeged
QR kódja mobiltelefonhoz

 

Nyelviskolánk Rádió88
reklámspotja


Magyar Honlap Linkek

Hun-Web Katalógus és Kereső

WYW kereső

weblink

Nyelviskola linkgyűjtemény

Hungarian Web Linkgyűjtemény


  Nyelvguru Nyelviskola
keresőszavai

Nyelviskola Szeged Nyelviskola Szegeden, Nyelvtanfolyam Szeged, Nyelvtanfolyamok, Nyelvoktatás Szeged, Angol nyelvtanfolyam, Orosz nyelvtanfolyam, Angol tanfolyam, Orosz tanfolyam, Angol oktatás, Orosz oktatás, Nyelvtanulás, Angol nyelv Szeged, Orosz nyelv Szeged

 

 

A Nyelvguru Nyelviskola
avagy iskolánkról

A Nyelvguru Nyelviskola tanfolyamainak legfőbb célja, hogy megfelelő nyelvtudásra tegyél szert, amelynek segítségével sikeres nyelvvizsgát tudsz tenni, illetve tudásod kamatoztathatod az élőbeszéd során is. Nyelvtanáraink első sorban nem nyelvvizsga felkészítést végeznek (kivéve, ha kifejezetten ilyen tanfolyamot hirdettünk), hanem arra törekszenek, hogy megtanuld, és használni tudd a választott nyelvet. Fontos szempont az is, hogy betekintést adjunk az adott ország kultúrájába, szokásaiba is. Tanfolyamaink döntő többsége a beszéd centrikus oktatásra épül, amely lehetőséget ad arra, hogy az adott nyelv más-más országokban használatos dialektusát, nyelvtani sajátosságait, kifejezéseit, szlengjét is megtanulhasd.

Az oktatások kis létszámú csoportokban folynak (8-10 fő), az órák hangulata szinte családias. Azt valljuk, hogy a nyelvtanulás egyfajta szórakozás, óráinkat is leginkább a közvetlen kapcsolatok, jókedv és közös érdek jellemzi baráti légkörben. A tanórákon résztvevő 8-10 fő elegendő ahhoz, hogy mindig mással gyakorold az élőbeszédet, miközben észrevétlenül leveted a beszéddel szembeni gátlásaidat, ami azt eredményezi, hogy a későbbiekben is meg mersz majd szólalni, ha használnod kell a tanult nyelvet.

A Nyelvguru Nyelviskola Szegeden, a József Attila sugárút 115. sz. alatt található. Iskolánk egyik nagy előnye a könnyű megközelíthetőség. Tömegközlekedés szempontjából nagyon sok lehetőség szóba jöhet, de amennyiben gépkocsival érkeznél, tágas, díjmentes, belső parkolónkban biztonságban lesz autód.

Nyelvguru Nyelviskola Szeged


Tantermeink, melyeket kifejezetten nyelvoktatásra alakítottunk ki, kényelmesek, így nem csak jól fogod magad érezni, de egy jó környezetben a tanulás is jobban fog menni. Nagy figyelmet fordítottunk a modern nyelvoktatásra, ezért minden tantermünk rendelkezik internet-hozzáféréssel (WiFi, tanulók számára is), DVD lejátszóval, LCD TV-vel, nyelvi szótárakkal, melyek összességét felhasználva értük el azt, hogy magas színvonalú oktatásokon vehess részt.

Nagy figyelmet fordítottunk az oktatók kiválasztására. Iskolánkban nagy gyakorlattal rendelkező, diplomás tanárok tanítanak, akik a tananyag mellett nagy figyelmet fordítanak az egyéni képességekre, a beszédcentrikus oktatásra, és ha elakadnál a tanulásban, akkor bizonyos keretek között, tanítási időn kívül is készséggel állnak rendelkezésedre. Tudjuk, hogy a legjobb lehetőséget keresed, hogy nyelvet tanulhass, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a Nyelvguru Nyelviskola egy kitűnő választás, ha nyelvtanulásról van szó.

Iskolánkban jelenleg angol és orosz nyelvoktatás folyik, de reményeink szerint hamarosan más nyelveken is fogunk nyelvtanfolyamokat indítani.


Kapcsolódó oldalaink

Tanfolyamok
Aktuális
Kapcsolat

Nyelvguru Nyelviskola Szeged