Milyen nyelvoktatás lesz a Nyelvguru Nyelviskola termeiben mostanában?

 

Október 7.
Orosz középhaladó nyelvtanfolyam (B1+)

Október 13.
Orosz kezdő nyelvtanfolyam (A1)

Október...
Angol újrakezdő nyelvtanfolyam (Elementary A2)

 

 

Még több tanfolyam >>


Nyelvguru Nyelviskola Szeged qr code
Nyelvguru Nyelviskola Szeged
QR kódja mobiltelefonhoz

 

Nyelviskolánk Rádió88
reklámspotja


Magyar Honlap Linkek

Hun-Web Katalógus és Kereső

WYW kereső

weblink

Nyelviskola linkgyűjtemény

Hungarian Web Linkgyűjtemény


  Nyelvguru Nyelviskola
keresőszavai

Nyelviskola Szeged Nyelviskola Szegeden, Nyelvtanfolyam Szeged, Nyelvtanfolyamok, Nyelvoktatás Szeged, Angol nyelvtanfolyam, Orosz nyelvtanfolyam, Angol tanfolyam, Orosz tanfolyam, Angol oktatás, Orosz oktatás, Nyelvtanulás, Angol nyelv Szeged, Orosz nyelv Szeged

 

 

Nyelvtanfolyam jelentkezés

Nyelvtanfolyamainkra személyesen, e-mailben, vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni az alábbiak szerint:

Személyes jelentkezés:
Kérjük, iskolánk nyitvatartási idejében keress fel bennünket, és egy jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz a kiválasztott tanfolyamra. Személyes jelentkezés esetén lehetőség van akár egy szintfelmérő kitöltésére is, amennyiben nem kezdő tanfolyamot választasz.

Jelentkezés e-mailben:
Kérjük, e-mailben történő jelentkezéshez küldj egy e-mailt az info(kukac)nyelvguru.hu e-mail címre. Az e-mailnek feltétlenül tartalmaznia kell neved, e-mail címed, telefonszámod, és a választott tanfolyam megnevezését. A jelentkezést követően kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a részletekről.

Gyors jelentkezés:
Kérjük, az alábbi mezőkben add meg adataid, és a jelentkezés gomb megnyomásával küldd el ügyfélszolgálatunknak. A jelentkezésről ezt követően egy visszaigazoló e-mail küldünk.

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:*
Cím::*
Melyik tanfolyamra jelentkezel?:*
Van e esetleg kérdésed az oktatóhoz,
amelyet szeretnél, ha megválaszolnánk?:*

Amennyiben a választott tanfolyammal kapcsolatban bármilyen kérdésed adódna, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat, vagy írj nekünk az info@nyelvguru.hu e-mail címre.